ΕΤΑΙΡΕΙΑ


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...


Η εταιρεία OCEAN BLUE-IMEX MON IKE. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της IMEX PRODUCTS S.L. και LEDIMEX και στην Ελλάδα και στην Κύπρο, και ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στον Ελλαδικό χώρο τον Ιούλιο του 2006. Η εμπειρία, όμως, του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Τσιγκρή,  στον τομέα των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής, άρχισε πολύ νωρίτερα, το 2001. 

Όραμά μας είναι να αποτελέσουμε στρατηγικό συνεργάτη για κάθε επιχειρηματία που επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη της επιχείρησής του, δημιουργώντας μακροχρόνιες και ουσιαστικές συνεργασίες.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες μέσω των συνεργατών μας, έτσι ώστε να συμβάλλουμε στην μέγιστη απόδοση του κεφαλαίου των πελατών μας.


ΑΞΙΕΣ ΜΑΣΗ IMEX, η οποία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2001, είναι μια εταιρεία που βρίσκεται στο Torrent (Βαλένθια) της Ισπανίας. Κατασκευάζει και εμπορεύεται στήλες ντους, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας. 

Η εμπειρία που αποκτήσαμε με την πάροδο των ετών μας έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε μια σειρά από καινοτόμους σχεδιασμούς.

Στα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες που υπάρχουν στην αγορά, όπως ορείχαλκο κορυφαίας ποιότητας ή χάλυβα S304 και S316.

 

https://www.youtube.com/watch?v=IsYvLlFh41A


ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ