ΚΟΛΛΕΣ
ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ PLUS C1TE

Τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων με ειδικά ακρυλικά βελτιωτικά πρόσθετα άριστης ποιότητας. Έχει επιλεγμένη κοκκομετρία αδρανών και μεγάλη ικανότητα πρόσφυσης, εξαιρετική εργασιμότητα, εύχρηστη και μεγάλη α­ντοχή σε ακραίες θερμοκρασιακές συνθήκες. Συνιστάται για συγκόλληση κεραμικών πλακιδίων εσωτερικού και εξωτερι­κού χώρου, τοίχου και δαπέδου. Για ειδικές εφαρμογές ενδεί­κνυται η χρήση του ειδικού ενισχυτικού γαλακτώματος SΥSΤΕΜ ΤΕCΗΝΙCΑ ΤΕCΗΝΟFLΕΧ.

Διατίθεται σε σάκους των 25kgr και των 5 kgr. Κατηγορία C1TE.

ΤΙΜΗ: 6,90€  (25kgr)


ΙΣΧΥΡΗ ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ SUPER C2TE

ΧΤσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων υψηλών απαιτήσεων με ειδικά ακρυλικά βελτιωτικά πρόσθετα άριστης ποιότητας. Έχει επιλεγμένη κοκκομετρία αδρανών, εξαιρετική εργασιμότητα, εύχρηστη, με μεγάλη ικανότητα πρόσφυσης, υψηλή ανθεκτικότητα σε α­κραίες συνθήκες θερμοκρασίας (καύσωνας, παγετός) και τέλεια αντοχή σε κάθε είδους καταπονήσεις. Κατάλληλη για το­ποθέτηση πλακιδίων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, για συγκόλληση κεραμικών πλακιδίων πάνω σε νοβοπάν, πλακάκι σε πλακάκι καθώς και σε χώρους βαριάς κυκλοφο­ρίας (συνεργεία, βιομηχανίες, κλπ).

Διατίθεται σε σάκους των 25kgr. Κατηγορία C2TE.

ΤΙΜΗ: 9,80€  (25kgr)


ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ SUPER ADD C2TE-S1

Πανίσχυρη ακρυλική κόλλα πλακιδίων υψηλών προδιαγραφών με μεγάλη ικανότητα πρόσφυσης (άρπαγμα) καθώς και υψηλή ανθεκτικότητα σε ακραίες θερμοκρασιακές συνθήκες (καύσωνας, παγετός). Οι ειδικές ακρυλικές ρητίνες και η κυτταρίνη που περιέχει, της δίνουν την δυνατότητα για συγκόλληση κεραμικών πλακιδίων (παντός τύπου), πλακιδίων KLINKER και γρανιτών, μαρμάρων, φυσικής πέτρας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τοίχους ή δάπεδα, σε υποστρώματα: μπετόν, τσιμεντοκονίες, μαρμαροκονίες, παλαιά δάπεδα (παντός τύπου) κ.τ.λ. Καθώς και για συγκόλληση πλακιδίων υψηλής αντοχής σε απότριψη για χώρους με μεγάλες καταπονήσεις (βιομηχανίες, δημόσιοι χώροι, σχολεία, νοσοκομεία, κ.τ.λ.) όπως και για συγκόλληση πλακών, μεγάλων διαστάσεων μαρμάρων ή φυσικών ορυκτών σε τοίχους (ορθομαρμαρώσεις). Τέλος η κόλλα SYSTEM TECHNICA - SUPER ADD είναι ιδανική για χώρους με μόνιμη παρουσία νερού (πισίνες, δεξαμενές νερού, υπόγειους χώρους κ.τ.λ.).

Διατίθεται σε σάκους των 25kgr. Κατηγορία C2TE-S1.

ΤΙΜΗ: 13,70€  (25kgr)


ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΑΡΜΩΝ MULTICOLOR

Είναι μια βιομηχανικά παρασκευασμένη συνθετική κονία, με βάση το τσιμέντο υψηλής αντοχής, γεμιστικά και ανόργανα πηγμένα και χρωστικά. Επιπλέων περιέχει πολυμερή και συστατικά που βελτιώνουν την προφητική ικανότητα, την ανάπτυξη αντοχών και την υδατοαπωθητικότητα του τελικού κονιάματος. Είναι κατάλληλη για πλήρωση και διακόσμηση αρμών πλακιδίων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, διακοσμητικών τούβλων και λεπτών μαρμάρων και πλακών πέτρας. Επίσης προσφέρεται για χώρους με συνεχή υγρασία όπως πισίνες, με την απαραίτητη προσθήκη ενισχυτικού γαλακτώματος SYSTEM TECHNICA – TECHNOFLEX.

ΤΙΜΗ: 13,70€  (25kgr)

KERAKOLL RELAX ECO

KERAKOLL RELAX ECO

Ορυκτό συγκολλητικό υλικό πιστοποιημένο ως φιλικό προς το περιβάλλον, για τοποθετήσεις με υψηλή πρόσφυση και με μεγάλη αντοχή, ιδανικό για το GreenBuilding. Ενός συστατικού, με μειωμένες εκπομπές CO2 και χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων, ανακυκλώσιμο ως αδρανές υλικό.

περισσότερα ...

ΤΙΜΗ: 6,60€

KERAKOLL SPECIAL GRES ECO

KERAKOLL SPECIAL GRES ECO

Ιδανικό για δάπεδα και τοίχους εσωτερικού και εξωτερικού χώρου έως 15mm. Το λεπτόκοκκο θιξοτροπικό μίγμα Special Gres Eco επιτρέπει την εύκολη και παρατεταμένη εργασιμότητα για τοποθετήσεις μικρού και μεγάλου πάχους όλων των ειδών πλακιδίων και κεραμικού γρανίτη.

περισσότερα ...

ΤΙΜΗ: --,--€

KERAKOLL H30 ECO

KERAKOLL H30 ECO

Πιστοποιημένο ελαστικό υπερ συγκολλητικό υλικό, για τη συγκόλληση με μεγάλη αντοχή κεραμικού γρανίτη, κεραμικών πλακιδίων, υαλοψηφίδας, πλακών μικρού πάχους και φυσικών λίθων, ιδανικό για το GreenBuilding. Ενός συστατικού, με μειωμένες εκπομπές CO2 και με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικων ενώσεων. Ανακυκλώσιμο ως αδρανές υλικό.
Το H30 Eco παρέχει πλήρη διαβροχή και υψηλές επιδόσεις ακόμη και σε χώρους με ισχυρές καταπονήσεις, εγγυώντας την τοποθέτηση όλων των ειδών κεραμικών πλακιδίων σε ορυκτά ή τσιμεντούχα υποστρώματα

περισσότερα ...

ΤΙΜΗ: --,--€

KERAKOLL H40 ECO


KERAKOLL H40 ECO

Πιστοποιημένο ελαστικό υπερ συγκολλητικό υλικό γενικής χρήσης, για τη συγκόλληση ακόμη και σε επάλληλη τοποθέτηση κεραμικού γρανίτη, κεραμικών πλακιδίων, υαλοψηφίδας, πλακών μικρού πάχους, πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων και φυσικών λίθων σε όλες τις συνθήκες τοποθέτησης. Ιδανικό για το GreenBuilding. Ενός συστατικού, με μειωμένες εκπομπές CO2 και με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων. Ανακυκλώσιμο ως αδρανές υλικό.

περισσότερα ...

ΤΙΜΗ: --,--€

KERAKOLL FUGABELLA ECO PORCELANA 0-8


KERAKOLL FUGABELLA ECO PORCELANA 0-8

Ορυκτός αρμόστοκος φιλικός προς το περιβάλλον, φυσικά βακτηριοστατικός και μυκητοστατικός σταθεροποιημένος με καθαρή φυσική άσβεστο NHL 5, για αρμούς υψηλής χρωματικής σταθερότητας από 0 μέχρι και 8 mm, ιδανικός για το GreenBuilding. Ενός συστατικού, με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων, ανακυκλώσιμος ως αδρανές υλικό. Το Fugabella® Eco Porcelana 0-8 παρέχει ιδιαίτερα λεπτόκοκκη τελική επιφάνεια με μικρόκοκκους, με επιφανειακή σκληρότητα που δε χαράζεται και αναδεικνύει τα παιχνίδια αντανάκλασης του φωτός, εγγυώντας τη μέγιστη συσχέτιση με τα σχέδια των κεραμικών πλακιδίων, των υαλοψηφίδων και των φυσικών λίθων.

περισσότερα ...

ΤΙΜΗ: --,--€
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΜΠΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ